Csomagolás, ami magát veszi le a polcról

Csomagolástervezés • Csomagolás design

Tudtad, hogy a terméked csomagolása legalább annyira fontos, mint maga a termék?

A jó csomagolás szerintünk a design és a funkció tökéletes kombinációja. Mert az egyedi és innovatív megjelenés felkelti a vásárlóid érdeklődését és azonnal bizalmat ébreszt a terméked iránt. A vásárlói élmény azonban nem ér véget az üzletek polcain.

Mi gondosan kiválasztott anyagokkal és átgondolt funkciókkal garantáljuk neked, hogy a terméked megfelelően szállítható legyen és a kicsomagolása is felejthetetlen élményt nyújtson az embereknek.

Keress meg minket, ha formabontó és hatékony csomagolást szeretnél!

Első lépés

Discovery Session

Mi így hívjuk az első alkalmat, amikor beszélgetünk veled. Ilyenkor rengeteg kérdést teszünk fel, hogy megismerjünk téged, vállalkozásodat és megértsük a céljaidat.

Azt is megmutatjuk, hogyan és hol dolgozunk mi. Körbevezetünk a Stúdiónkban és a designkivitelző műhelyünkben. A Showroomunkban pedig megmutatjuk neked korábbi munkáinkat.

Így közösen találhatjuk ki, hogyan tudunk együttműködni, és mit tudunk hozzátenni ahhoz, hogy elérd a céljaidat.

Kapcsolat

Takács Eszter

senior projekt menedzser

Keress minket, ha kreatív és igényes csomagolást szeretnél a termékednek!

Portfóliónk

Anjuna Ice Pops

Summer is a lifestyle!

Ezt az életérzést szeretnénk ha mindenki átérezné, aki a kézbe veszi az Anjuna szuperfinom kézműves jégkrémeit.

Cheerful Buddha – Coffee

Az Egyesült Királyság elsőszámú, CBD-t tartalmazó kávémárkája.

A Cheerful Buddha a Rain Forest Alliance (RFA) minősítéssel rendelkező különleges kolumbiai kávébabokat használ, ízvilágával a legfanatikusabb kávérajongókat is lenyűgözi. A tervezés során az egyik különleges összetevő levelét ötvöztük a jól ismert lótuszvirág szimbólummal, így született meg az egyedi motívum, ami az arculat alapját képezi. A hozzá megalkotott színvilággal, csomagolással és fotókkal is ezt a könnyed, vidám és kiegyensúlyozott hangulatot közvetítjük a vásárlók felé.

I CAN SPICE

Az I Can Spice alapötletét az az egyszerű, de inspiráló gondolat adta, hogy varázsoljuk a főzést egy mindenki számára izgalmas és szórakoztató elfoglaltsággá, ahol szabadjára engedheti a fantáziáját. Ezt tükrözi a névválasztás is. Ahhoz, hogy a prémium minőségű fűszerek és fűszerkeverékek roppant széles portfóliója átlátható legyen, különböző kategóriákat hoztunk létre, amelyek a design alapját is adták. Megalkottunk egy játékos és kifinomultan részletes, a stilizált alapanyagokra épülő mintarendszert, amiben jól elkülönülnek az egyes kategóriák, ugyanakkor együtt is egy koherens egészt alkotnak. Ügyeltünk arra is, hogy a későbbiekben – új ízek esetén – könnyedén bővíthető legyen a termékpaletta vizuális megjelenése.

INULINU

Az INULINU ketchup, mustár és dzsem nem hétköznapi termékek. Csicsókából készülnek, amit az egészséges életmód csodaszereként tartanak számon. A mi feladatunk volt, hogy a márkanévtől az arculattervezésig felépítsük a termékeket összefogó márkát. Az INULINU márkanevet a csicsóka fő hatóanyaga, az inulin után adtuk, dallamosabb formába öntve. A márka stratégiáját pedig arra a küldetésre alapoztuk, hogy megismertesse az emberekkel a csicsóka pozitív hatását. Az arculat és a csomagolás tervezése során fontos szempont volt, hogy a design minden termékre jól alkalmazható legyen. A megjelenésben a természetes összetevőket helyeztük előtérbe, amiket élénk színvilággal és játékos formákkal tettünk izgalmasabbá.

Old Millers’

Az Old Millers’ Magyarország egyik piacvezető gluténmentes liszteket és termékeket forgalmazó márkája, akik közel három évtizedes működés után a márka teljes rebrandingjével bíztak meg minket. Az arculat megalkotásánál az „old” szóból indultunk ki, erre építve egy hagyományőrző, ám színvilágában mégis modern designt készítettünk. A tradicionális érzetet erősítik a rézkarc hatású rajzok, a régies betűtípusok és a címkék elrendezése is. Minden csomagolás oldalán található egy gluténmentességet jelölő, színes szárazpecsét, illetve egy rövid és frappáns idézet.

I’M TEA

Az I’M TEA koncepció a teázás meghitt és személyes élménye köré épül. Ezt a különleges érzést hívtuk életre a designban is, lágy pasztell színekkel, egy leheletnyi arannyal és nőies, finom illusztrációkkal. Minden teakeverékhez saját stílust terveztünk, hogy könnyedén megtaláld a hangulatodnak legmegfelelőbb változatot. Az illusztrációk középpontjában a kézi rajz és a vektorgrafikus elemek izgalmas találkozása áll.

A teamárka végül nem jutott el a boltok a polcaira, de a megalkotásának minden lépését nagyon élveztük.