Rólunk

Mi egy Branding és Design Studio vagyunk. Olyan világot szeretnénk, ahol a magyar cégekre mint modern, dinamikus és ikonikus cégekre tekintenek.

Szeretnénk segíteni és inspirálni ezért az ambiciózus magyar cégeket, hogy sokkal kifinomultabb és átgondoltabb stratégiájuk legyen brandjük felépítésére. Segíteni nekik, hogy nemzetközi színvonalú megjelenésük legyen mind a fizikai, mind pedig a digitális világban. Partnerüknek lenni abban, hogy olyan maradandó vásárlói élményt nyújtsanak, amitől kiemelkedőek lesznek, és amiről az emberek beszélnek.

Várunk stúdiónkba. Ismerjük meg egymást!

03_DekoRatio_shopdesign 04_DekoRatio_shopdesign 06_DekoRatio_shopdesign 09_DekoRatio_shopdesign DiscoverySession BJP_1684 07_DekoRatio_shopdesign BJP_1734

Helló, Kremmer Péter vagyok

a DekoRatio alapítója, formálója és brand stratégája.

A jó designok, a fasza brandek és a jól elmondott sztorik éltetnek. Ezek után kutatok a világban mindenhol. De főleg Londonban, ahova rendszeresen járok tanulni és inspirálódni. Azt gondolom, hogy ma London a design és marketing fővárosa, ami így kimeríthetetlen forrásként szolgál nekem.

Szeretek találkozni ambiciózus vállalkozásokkal. Akik tele vannak energiával és valami szuper dolgot akarnak csinálni.

Személyes célom, hogy nemzetközi színvonalú magyar márkák kitalálásában és építésben vegyek részt és egy Európa szinten is ismert és elismert branding és design stúdiót hozzak létre.

Amit képviselünk:

Design mindenek felett

Mi egy designközpontú cég vagyunk, mert hiszünk abban, hogy a szépség a legalapvetőbb emberi érzésekre képes hatni.

Csak profin

A hatékonynak tűnő, majdnem-olyan-jó megoldások az ellenségeink.

Igényesen vagy sehogy

Utáljuk a gagyit!

Legyünk jobbak

Ezt várjuk el magunktól, és erre szeretnénk inspirálni mindenki mást is.

Amit a legjobban szeretnek bennünk

Hogy egy helyen minden megjelenéssel és marketinggel kapcsolatos igényt ki tudunk szolgálni. Segítünk neked átgondolni a márkád felépítésére vonatkozó stratégiád. Ennek alapján készítünk neked egy arculatot, amelyik nem csak, hogy gyönyörű, hanem a vállalkozásod lényegét tükrözi.

Ráadásul mivel mi a kivitelezés és a nyomtatás irányából jövünk, ezért házon belül el is tudunk végezni mindent, amire a márkád aktiválásához szükséged lesz. Tényleg mindent, a szóróanyagaid nyomtatásától a cégtábláid kivitelezésén keresztül a rendezvényeidhez szükséges roll-upok és molinók legyártásáig.

Ez neked egyszerűbb és jobb így. Egyszerűbb, mert nem kell ezer helyre rohangálnod és jobb, mert biztos lehetsz abban, hogy az eredetileg kitalált koncepció következetesen meg fog jelenni minden kommunikációs anyagodban. Ez a következetesség pedig a legfontosabb dolog a tudatos márkaépítésben.

DekoRatio UK

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy 2015 decemberétől már Londonban is értékesítjük a koncepciózus magyar designt. A DekoRatio UK hivatalos színre lépését Európa legnagyobb üzleti kiállításán, a 34. Great British Business Show-n tartottuk. Az elképesztően pozitív fogadtatás óta pedig már gőzerőkkel dolgozunk a külföldi arculattervezési projekteken.

Célunk, hogy a magyar designt ismertté tegyük a világpiacon, és csatornát jelentsünk a tehetséges magyar tervezőknek izgalmas külföldi munkákhoz. Hosszú távon pedig azt szeretnénk, hogy Budapestre egy új kreatív központként tekintsenek az egész világban.

www.dekoratio.co.uk

Unalmas adatok a cégről

Kremmer International Magyarországi Fióktelepe

Székhely: 1077 Budapest, Rózsa utca 36.
Adószám: 29224919-2-42
EU Adószám: HU29224919
Cégjegyzékszám: 01-17-001402
Képviselő:
Cégvezető:
Sebestyén Tamás
Kremmer Péter

Csapat

Kremmer Péter
Takács Eszter
Csernóczki Tamás
Czeglédy Zsolt
Sebestyén Tamás
Nagy Zsófi
Beke Ági
Mészáros Szani
Sándor Dominika
Seres Flóra
Lovas Zoli
Novotny Dóri
Laposa Marci
Láng Pisti