Üzlettéri, egészségügyi dekor megoldásaink

Paraván Padlómatrica • Tájékoztató tábla

Weboldalunk történetének leghivatalosabb cím-megfogalmazása, de reméljük megbocsátjátok nekünk, ha megtudjátok, hogyan segítünk a világnak ezekkel a termékeinkkel.

Hiánypótlás végett összeállítottunk egy üzlettéri dekor csomagot kisebb üzletek, láncok számára. Csomagunk olyan tájékoztató- és védőeszközöket tartalmaz, amik a bolti munkatársak és vásárlók egészségének védelmét támogatják. Rettenthetetlen Signs csapatunk gőzerővel ráállt a gyártásukra és felszerelésükre.

Kapcsolat

Czeglédy Zsolt

projektmenedzser

Keress minket!

Portfóliónk

Tájékoztató plexi tábla

Tájékoztató plexi tábláinkhoz ábrákat is szívesen készítünk, de saját ábrák és szövegek is könnyen feltehetők rájuk. Így biztosítjuk, hogy a fontos információk szemmagasságban és kéznél legyenek; például arról, hogy kerüljük az áruk felesleges taperolását.

Távolságtartást nyomatékosító padlómatrica

Sajnos nem lehet elégszer és elég láthatóan hangsúlyozni a távolságtartás fontosságát az üzletekben. Padlómatricánk egy egyszerű, igencsak szájbarágós módja a figyelemfelkeltésnek, emlékeztetésnek.

Átlátszó, egészségügyi paraván

Sok a feszült pénztáros, mert nekik kell szinte a legközelebb állniuk a vásárlókhoz. Átlátszó plexi paravánunk mind a pénztáros mind a vásárló egészségügyi védelméről gondoskodik, ugyanakkor a köztük folyó kommunikációt sem hátráltatja.

  • Beszéd és levegővételi terek elhatárolása
  • Távolságtartás betartatása
  • Érintkezés korlátozása