Gyönyörű Arculatokat Tervezünk

Cégarculat • Márkaarculat • Logók

Nagyon jó vagy abban, amit csinálsz, de nem látszik az arculatodon?
Segítünk, hogy végre büszke lehess a cégedre.

Mi nem finomkodó félmegoldást kínálunk, hanem kiszakítjuk a márkádat az arctalan tömegből. Először megismerünk téged, és megértjük a céljaidat. Majd tudatos koncepcióra építve tervezzük meg az arculatodat.

Így nem csak egy szép külsőt kapsz, hanem a márkád sztoriját design formába öntve. Célunk, hogy a legfontosabb helyen létezz a piacon: a vásárlók fejében.

Első lépés

Discovery Session

Mi így hívjuk az első alkalmat, amikor beszélgetünk veled. Ilyenkor rengeteg kérdést teszünk fel, hogy megismerjünk téged, vállalkozásodat és megértsük a céljaidat.

Azt is megmutatjuk, hogyan és hol dolgozunk mi. Körbevezetünk a Stúdiónkban és a designkivitelző műhelyünkben. A Showroomunkban pedig megmutatjuk neked korábbi munkáinkat.

Így közösen találhatjuk ki, hogyan tudunk együttműködni, és mit tudunk hozzátenni ahhoz, hogy elérd a céljaidat.

Kapcsolat

Takács Eszter

senior projekt menedzser

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Portfóliónk

MUZE Hotel

Hotel, névjavaslat, arculat

A MUZE egy német hotellánc nemzetközi jelenléttel.

A névjavaslat után egy düsseldorfi hotel új arculatának a kialakítása volt a feladatunk, ami a későbbiekben az egész hotellánc ernyőmárkájaként is funkcionálni fog. A tulajdonosok, és rajtuk keresztül a szállodák is ezer szálon kötődnek a festészethez. Az arculat megalkotásánál ennek a kapcsolatnak a megjelenítése volt a célunk. A logó elegáns réz vonalai patinát kölcsönöznek a márkának, ami a bohém ecsetvonásokkal és kollázsokkal kiegészülve különleges harmóniát alkotnak. Az arculat elemeinél az is szempont volt, hogy az egyes hoteleknél több művész alkotásaival is jól működjenek.

Dean’s College Hotel

Hotel, márkastratégia és arculat

A Dean’s College Hotel egy kollégium és egy hotel izgalmas fúziója. Célcsoportja elsősorban a Pesten tanuló külföldi hallgatók és a digitális nomád világpolgárok.

Feladatunk volt a névadástól kezdve, a márkastratégia megalkotásán át, az arculat kialakításáig a teljes folyamat. A college hotel központi elemének a Dean (dékán) személyét javasoltuk, aki nem csak a márka vizuális megjelenését, de az egész kommunikációját is meghatározza. Izgalmas kihívás volt megtalálni az egyensúlyt a célcsoport fiatalos, és a Dean visszafogottan elegáns stílusa között. A vibráló élénk színek és ecsetvonások jól passzolnak a Deant megjelenítő, Picassora hajazó emblémával.

VR Park // DINO Safari

A VR Park Magyarország első, interaktív virtuális valóságra épülő szórakoztató központja.

Első virtuális élménye a Dino Safari, amely során az egész család visszautazhat az időben pár millió évet, hogy testközelből ismerkedjen meg a dinoszauruszokkal. A Dino Safari arculatának megalkotásánál azt a finom egyensúlyt kellett megtalálnunk, hogy elég rémisztő – és ezáltal figyelemfelkeltő – legyen, de ne túl ijesztő, hogy a gyerekes családok is nyugodtan látogathassák.

Blue Owl

Hedge Fund, London

A Blue Owl Capital egy Londonban működő hedge fund, amelynek a befektetési stratégiája a vállalati szférában bekövetkező eseményekre fókuszál: fúziókra, felvásárlásokra, vagy éppen csőd- és felszámolási eljárásokra. Sikerük titka abban rejlik, hogy olyan dolgokat látnak meg, amit mások nem, vagy csak túl későn. Eköré a gondolat köré építettük fel a teljes arculatukat: észrevenni a legapróbb változásokat is a pillanat töredéke alatt – akárcsak egy bagoly.

Vin.Vin City

A Vin.Vin City egy autentikus vietnámi étterem az Andrássy úton. A logójában olyan klasszikus Vietnámhoz kapcsolódó elemeket használtunk fel, mint a kúpos szalmakalap és az evőpálcika. A mosoly utal a névadó win-win szókapcsolatra, illetve az étterem hangulatát nagyban meghatározó tulajdonos, Simi (Nguyen Tien Sy) mindig kedves kisugárzására.  A családias, mosolygós hangulat visszaköszön az étterem számos pontján megtalálható dekorációs elemekben, a vietnámi kultúrához és ételekhez kapcsolódó piktogramon is. Az ikonok megjelennek a világító dobozokból készült installáción, az étel és itallapon, valamint a Vietnám gasztronómiai sokszínűségét bemutató, egész falat betöltő infografikán is.

I CAN SPICE

Az I Can Spice alapötletét az az egyszerű, de inspiráló gondolat adta, hogy varázsoljuk a főzést egy mindenki számára izgalmas és szórakoztató elfoglaltsággá, ahol szabadjára engedheti a fantáziáját. Ezt tükrözi a névválasztás is. Ahhoz, hogy a prémium minőségű fűszerek és fűszerkeverékek roppant széles portfóliója átlátható legyen, különböző kategóriákat hoztunk létre, amelyek a design alapját is adták. Megalkottunk egy játékos és kifinomultan részletes, a stilizált alapanyagokra épülő mintarendszert, amiben jól elkülönülnek az egyes kategóriák, ugyanakkor együtt is egy koherens egészt alkotnak. Ügyeltünk arra is, hogy a későbbiekben – új ízek esetén – könnyedén bővíthető legyen a termékpaletta vizuális megjelenése.

ANJUNA Ice Pops

Az ANJUNA Ice Pop-ot két vállalkozó kedvű fiatal (Szabó Milán és Szalay József) álmodta meg indiai utazásuk alkalmával. Anjuna tengerpartja annyira magával ragadta őket, hogy hazatérve saját kézműves jégkrémüknek is ezt a nevet adták. Mi abban segítettünk nekik, hogy az Anjuna életérzésből szuper márkát építsenek. A logó és arculat kialakításánál az indiai hangulatot és a Holi fesztivált helyeztük a középpontba. Az embléma tervezésénél azonban fontos szempont volt, hogy ne a vallásra utaljon, hanem egy kedves karakter legyen, ami jól kapcsolható a termékhez és a márka személyiségéhez. A Holi fesztivál színkavalkádja a kiegészítő arculati elemekben köszön vissza, az enteriőr designba pedig igazi tengerparti hangulatot csempésztünk.

Galamb Szabóság

A Galamb egy bespoke szabóság, ami a kézi öltönykészítés évszázados hagyományait hívja életre a modern kor szellemében. A mi feladatunk volt, hogy komplex márkaépítéssel és arculattervezéssel olyan brandet alkossunk, ami a stílus, elegancia és tradíció találkozása. Így lett a Galamb a jólöltözöttség esszenciája, tökéletes formába zárva.

Design by: Kevin Harald Campean

Salt Horse

Beer Bar, Edinburgh

A Salt Horse Beer Shop & Bar Edinburgh legjobb kézműves söreit kínálja, hozzájuk illő ételekkel. A projekt során a legnagyobb kihívásunk az volt, hogy olyan megjelenést tervezzünk, ami utal a felszolgált sörök és ételek magas minőségére, de mégsem tűnik túl elegánsnak és exkluzívnak. Erre építve olyan arculatot terveztünk, ami közvetlen, szerethető, ugyanakkor magában hordozza a magas színvonalat és minőséget. A megjelenés minden eleménél arra törekedtünk, hogy egyszerű és barátságos legyen, de nemzetközi színvonalú, így mind a helyiek, mind a turisták számára vonzóvá válik a Salt Horse.

Piknik

A Piknik alapötlete és neve is a kis üzlet elhelyezkedéséből származik. A kávézó ugyanis a Szent István Parkkal pont szemben található, ami a környék és az egész város egyik kedvenc piknikező helye. A vendégek helyben is fogyaszthatják, illetve kis elviteles csomagot is összeállíthatnak speciality kávékból, prémium alapanyagokból készült pékárukból, szendvicsekből és mindenmentes süteményekből. A feladatunk az volt, hogy megalkossuk a vizuális megjelenését ennek a könnyed nyári délutánok hangulatát idéző és a piknikezők bázisát jelentő kávézónak. Az arculat karakterének meghatározó elemei a fekete és a karamell színek, a logóban is megjelenő ferde csíkozás és a kézzel rajzolt, a piknikezés kellékeit megelevenítő játékos illusztrációk.

VOLO

A Volo egy forradalmi szoftver, amivel a legfontosabb online piactereken egyszerre tudsz kereskedni. Segít, hogy a cégek online kereskedelme azonnal szárnyra kapjon, mi pedig erre a koncepcióra építettük fel a márka arculatát. Stilizált szárnyakkal, dinamikus formákkal és vidám színekkel jelenítettük meg az online kereskedelem örökmozgó világát.

Cornware

A Cornware olyan környezetbarát eldobható evőeszközöket, tányérokat és poharakat gyárt, amik kukorica alapú, 100%-ban lebomló anyagból készülnek. A mi feladatunk volt, hogy újratervezzük az arculatukat, frissebb, modernebb és izgalmasabb megjelenést adva a márkának. A logóhoz egy könnyen megjegyezhető, pillangó emblémát terveztünk, ami a természetet és a megújulást szimbolizálja. A tipográfia tervezése során pedig fontos szempont volt, hogy a termékekre apró méretben nyomtatva is könnyedén felismerhető legyen. A környezetbarát cégek unalomig ismert homok, szürke és zöld színei helyett vidám és feltűnő színeket használtunk, amik közvetlenné és szerethetővé teszik a márkát.

Stoneconcept

Luxury Stones

A Stoneconcept a természetes kövek piacvezető hazai forgalmazója. Munkáikkal lépten-nyomon találkozhatsz: az Erzsébet tér kőburkolatától a Hard Rock Cafe márvány lépcsőjéig. A világ számos különböző bányájából közvetlen kapcsolattal importálják a legkülönlegesebb természetes köveket, amiket saját műhelyükben dolgoznak fel, majd igény szerint a burkolat teljes kivitelezését is elvégzik.
Az új arculatuk nem csupán a cég két évtizedes múltját ünnepli, hanem meghatározó és színvonalas megjelenést biztosít számukra a jövő sikereihez.

Design | Art Direction | Photography: Kevin Harald Campean

Sushiroll

A Sushiroll új fejezetet nyit Budapest street food világában: itt tekercsben kapod kézhez a sushit, amit így akár az utcán, séta közben is elfogyaszthatsz. Ehhez egy olyan közvetlen és barátságos arculatot terveztünk, ami mindenki számára izgalmassá teszi a sushi evésnek ezt az új és izgalmas formáját. A tipográfiában visszaköszön a japán kultúra, a logóban látható zárójelek pedig arra emlékeztetnek, hogy szinte bármit belecsavarhatsz sushirollodba.

SZUNO

Az Igazgyöngy Alapítvány sajátmárkás termékét, a SZUNO-t a komplett megújulásban segítettük. Újragondolt márkastratégia, arculat, webdesign, imidzs film forgatás, profi fotók és a bejelentő sajtótájékoztató megszervezése is a munkák része volt. A SZUNO új logója megőrizte a márka álomszerű, gyermekrajzokat idéző hangulatát egy letisztultabb, modern köntösben. A logóban szereplő madár azt a szabadságot szimbolizálja, amikor valakinek a tehetsége határozza meg a jövőjét és nem a körülményei. A madár hátán lévő léghajó pedig a SZUNO tevékenységére utal, hogy segítenek az embereknek elérni ezt a szabadságot.

Made in China

A Made in China étterem újraformál mindent, amit eddig a kínai konyháról gondoltunk. Nem csupán kiváló minőségű ételeket szolgál fel, hanem megmutatja Kína pozitív, izgalmas és inspiráló arcát a magyar közönségnek. Az arculat tervezése során az volt a célunk, hogy megmutassuk, lehet valami egyszerre kínai és mégis igényes. Az étterem vizuális megjelenése az ősi kínai motívumokat kelti életre, azok felhasználásával teremt egyszerre tradicionális és modern látványvilágot. Ezt úgy értük el, hogy az étterem belső dekorációjánál a hagyományos kínai tusfestészetet kevertük grafikai elemekkel és fényképekkel. A logó a kínai írásjelekre, az arculat összes eleme pedig az elképesztően gazdag kínai kultúrára és történelemre épít.