Shop Design

Vizuális élmény – amiért újra meg újra visszatérnek

Kávézóknak, Éttermeknek, Üzleteknek segítünk, hogy egyedi design megoldásokkal és rendhagyó kreatív ötletekkel maradandó vásárlói élményt nyújtsanak. Ha szeretnéd, hogy ne csak felfigyeljenek az emberek az üzletedre, hanem újra és újra be is menjenek, olyan megjelenésre van szükséged, ami feltűnő – és a legapróbb részletekig igényes.

Közel 20 éve foglalkozunk egyedi cégtáblák, portáldekorációk és beltéri dekorációs elemek gyártásával. Szóval nem csak beszélünk róla, hanem meg is tudjuk valósítani. Saját kivitelező- és szerelő műhelyünkben az egyszerű cégfeliratoktól a teljesen egyedi design installációkig bármit elkészítünk neked.

 

Signs Showroom

Signs Showroom

Inspirálódni szeretnél, mielőtt belevágsz a design-kivitelezési projektedbe? Szeretnéd élőben látni a különböző anyagokat és technológiákat?

Gyere el showroomunkba, ahol összegyűjtöttük az elmúlt két évtizedben általunk megvalósított lehetőségeket, valamint a világ minden tájáról beszerzett kivitelezési technológiákat és anyagmintákat, hogy pontosabb képet kaphass, mielőtt döntenél.

 

Kapcsolat

Czeglédy Zsolt

projektmenedzser

Keress minket!

Portfóliónk